Новини RSS 2.0

XIV Міжнародна конференція “Птахівництво 2018”

                               

XIV Міжнародна конференція “Птахівництво 2018” 10 – 13 вересня 2018 року

                   Традиційно, компанія «Агро Форвард України» представляючи найбільшого виробника протеїнових кормових добавок тваринного походження в Європі «Sonac» взяла  участь у головному спеціалізованому заході з птахівництва  –  міжнародній конференції і виставці “Птахівництво - 2018”  яка відбулася з 10 по 13 вересня на базі курортного комплексу «Ріксос  Прикарпаття» в курортному містечку України (Трускавець). Кожного року більш ніж 150 провідних компаній виробників і дистриб'юторів ветеринарних препаратів, кормів і кормових добавок, технологічного обладнання, племінних генетичних ресурсів з Німеччини, США, Франції, Японії, Іспанії, Польщі, Нідерландів, Австрії, Чехії, Угорщини, Китаю, Білорусі, країн Балтії зустрічаються з метою впродовж конференції розглянути: актуальні проблеми розвитку галузі птахівництва, якості та безпеки сировини та продукції, новітні методи діагностики, профілактики і лікування хвороб птиці, актуальні питання годівлі, новітні технології вирощування. 

«Птахівництво 2018» відвідали більше 700 учасників з України, Білорусі, Франції, Німеччини, Польщі, Угорщини, Бельгії, Індії та Південної Кореї.  У конференції взяли участь лідери сучасного аграрного ринку та птахівничих компаній. Окрім комерційних підприємств, до заходу також долучилися представники профільних міністерств. Даний захід визнано міжнародним співтовариством і є однією з найпотужніших птахівницьких науково-практичних конференцій не тільки в Україні а й у світі. В продовж усіх днів конференції відбувалися лекції та семінари, презентації  компаній – учасниць , в ході яких висвітлювались та піднімались до обговорення основні нагальні проблеми при вирощуванні молодняку, виробництві яйця та шляхи їх вирішення.

Вперше участь у даному заході взяла європейська компанія Kemin - виробник понад 500 спеціалізованих кормових добавок, що використовуються світовою промисловістю при виробництві комбікормів, харчових продуктів, а також, які знаходять своє застосування в галузях охорони здоров'я, харчування , косметології та комерційному рослинництві. Представник Kemin  виступив з докладом на тему «Lysoforte®: Гнучкий інструмент в годуванні тварин». Lysoforte – це унікальний біологічно активний агент, збагачений лізофосфоліпідами. В ході презентації було зроблено висновки, що Lysoforte є надзвичайно універсальним кормовим інгредієнтом і може бути використаний для досягнення багатьох різних цілей. Доповідь викликала великий інтерес у слухачів, і в закінченні доповіді, ми почали отримувати багато питань щодо представленого продукту. На всі питання ми з радістю продовжили вже  відповідати біля нашого стенду. 

Участь у конференції, безсумнівно, є чудовою нагодою для зустрічей та плідного спілкування з клієнтами та партнерами.

IMG_5768

IMG_5767 csm_DSC00469_74fa57fc48